viernes, 11 de mayo de 2018

PROJECTE DELS OCELLS! (CM)

Hola famílies!!

Ja fa molts dies que tenim ganes d'explicar-vos el projecte d'aquest 3r trimestre! Després de la visita dels forestals i de veure diferentes aus, vam decidir endinsar-nos en aquest meravellós món.

Inicialment, els 4 grups hem estudiat la classificació dels animals (vertebrats i invertebrats) i sobretot, ens hem centrat en els animals vertebrats (peixos, amfibis, rèptils, mamífers i aus). A partir d'aquí, cadascú ha començat a investigar entorn de la seva AU.

El grup dels voltors que estan investigant el cas d'una vaca que va ser atacada per 15 voltors a darrere de les muntanyes de Bellmunt.


El grup dels Abellerols estan investigants diferents característiques d'aquest ocell per saber si són un veritable perill per les abelles o no. 


El grup del Mússol Comú , com ja us han explicat en una entrada anterior en el Blog, ajudaran a recuperar aquest animal a Osona.

El grup del Bernat Pescaire està investigant perquè n'hi ha a les zones properes al riu Ges i Ter i, en canvi, no n'hi ha al Gurri. Alhora, també estan investigant les causes de la mort d'un Bernat Pescaire proper a Masies de Roda. 



Com veieu cada grup està molt enfeinat! Hi continuarem treballant i farem la cloenda del projecte dimecres 23 de maig al Cim de les Àligues!

Seguim!!

PD: Les fotos de les aus són del pare de la Xênia, moltes gràcies per compartir-les amb nosaltres!


No hay comentarios:

Publicar un comentario