domingo, 4 de marzo de 2018

PROGRAMES ELECTORALS, CARTES ALS REGIDORS I JORNADA ELECTORAL!

Hola famílies,

Aquí teniu els 4 programes electorals que es van presentar a les eleccions el passat divendres 2 de març. Tots estan fents amb molta dedicació, esforç i il·lusió!

PROGRAMES ELECTORALS

Una vegada realitzats els 3 mítings polítics, els regidors de cada partit es van trobar per escriure una carta al Regidor de l'Ajuntament amb totes les propostes. Aquí teniu les cartes que els hi vam donar el divendres (tenen molta feina, ja ho veieu!)

CARTES ALS REGIDORS

I després de tot aquest treball , divendres vam anar a l'Ajuntament! L'alcalde, regidors i treballadors ens van explicar el seu dia a dia i com s'organitza. Vam acabar a la Sala de Plens, on vam fer les votacions i l'escrutini (van votar els alumnes de CI i CM). El resultat va ser:

Junts per Sant Pere: 32 vots
República Santperenca: 17 vots
Lluitem per Sant Pere: 12 vots
Tots Som Santperencs: 32 vots

L'Alcalde ens va explicar que fa anys, al municipi de Malla, hi va haver 2 partits polítics que van obtenir el mateix nombre de vots i s'ho van jugar a cara o creu (i no és broma!). Així doncs, nosaltres vam fer el mateix!

El Consistori Infantil d'aquest curs estarà format per la candidatura de Junts per Sant Pere i el següent any, el partit de Tots Som Santperencs. (Aquesta setmana adjuntarem les fotos del dia a l'Ajuntament)

Salut i poble!


No hay comentarios:

Publicar un comentario