viernes, 20 de octubre de 2017

CAIXA TEMÀTICA : QUÈ NECESSITEN LES PLANTES PER VIURE? (2)


Bona tarda,

Durant aquesta setmana han passat moltes coses: algunes plantes ja s'han mort i d'altres estan en situacions molt crítiques. Aquí podeu veure les fotos:

Planta 4, tancada a l'armari sense llum del sol. Les fulles encara són força verdes però les tiges i les flors s'estan inclinant cap per avall. Encara està viva tot i que la veiem molt pansida.

Planta 3, sense terra i posada en una safata. Les fulles, les tiges estan completament seques i la fulla ha caigut. Pensem que està morta.

Planta 2, sense aigua. La terra, les tiges i les fulles estan molt seques. Les tiges i la flor inclinades cap per avall. Les fulles comencen a tenir un color groc. Pensem que està morta.


Planta 5, tapada amb una bossa de plàstic i sense aire. La veiem molt humida i potser s'està començant a podrir. Les tiges i algunes fulles comencen a ser de color verd més fosc. Encara està viva.Planta 1, té aigua, terra, aire i sol. És la que està amb més bones condicions tot i que una fulla està seca i amb un forat,No hay comentarios:

Publicar un comentario